Dekorativna cigla u dečijoj sobi? Zašto da ne?!

Kada kažemo zid obložen dekorativnom ciglom verovatno prvo pomislite na raskošan kutak u dnevnoj sobi ili na upečatljiv detalj u kuhinji, međutim, dekorativna cigla je materijal koji pristaje apsolutno svim prostorijama, pa i dečijoj sobi.

Šarenilo dekorativnih cigli

Suština je u tome da se njima postiže vizuelno upečatljiva dekoracija zidova. Mešanjem bazne boje i odabrane nijanse iz širokog spektra dobija se upečatljiva kombinacija koja uz posebne tehnike samog nanošenja boje daje vrhunske rezultate i u prostor unosi dašak glamura i luksuza.

U dodiru sa prirodom

Dekorativna cigla je 100% prirodan, ekološki proizvod. Izrađuje se ručno, a nastaje od smese mlevenog prirodnog punioca i mineralnog veziva. Sve su ovo sjajne lekcije za vaše mališane, o značaju zaštite životne sredine, održivosti i važnosti poštovanja čovekovog rada. Osim toga, upotreba ovakvih materijala je i u potpunoj saglasnosti sa savremenim principima odgoja dece, stvorićete im prostor u kom se osećaju povezano sa prirodom i imaju mogućnost da iz prve ruke upoznaju različite materijale i teksture. Mogućnost da dodirnu ciglu i uporede „običan“ gladak zid sa onim od dekorativne cigle, oduševiće najmlađu decu jer ih u ovom uzrastu fascinira neposredno upoznavanje sa okolinom.

Drugačije je “kul”

Sa druge strane, nešto starija deca i tinejdžeri biće zadovoljni neobičnim izgledom svoje sobe. Za njih će zid od dekorativne cigle biti „kul“ momenat u njihovom ličnom carstvu, naročito ako ga ukombinujete sa upečatljivim nameštajem i njihovim omiljenim detaljima. Ako želite da postignete romantičan izgled sobe, upotrebite belu dekorativnu ciglu. Ona će se sjajno slagati sa nežnim i pastelnim tonovima u ostatku sobe.

Podelite

Facebook
Twitter
LinkedIn