O nama

Danas već daleke 1991. godine osnivač firme podnosi prve patentne prijave.

Prava i puna poslovna aktivnost počela je pre 20 godina. Od tada do danas INOVA se bavi isključivo proizvodnjom. Vremenom, znanje i proizvodni asortiman se širi i evoluira.

Back in 1991. founder of INOVA company placed his first technical patent.

This can be figured as the real beginning of our long line of innovative manufacturing and business success which has spread to nowadays.

Istorija Inove

Punih 10 godina zapaženi smo po vrhunskim proizvodima iz domena fine dekoracije u građevini. Fasadni i dekorativni kamen, listele ciglice i, kao kruna dosadašnjeg razvoja, prodor u uzbudljivi svet tehnologije boja, lakova i fasadnih maltera.

Naš kreaivni tim posebno je ponosan na seriju specijalnih boja poznatih kao “dekorativne tehnike”.

Razlog za ponos je jednostavan: nadmašivši razvojne laboratorije najvećih proizvođača boja u Srbiji i okruženju, jedini smo postigli, a u nekim domenima čak i prestigli, kvalitet i svojstvo proizvoda čuvenih italijanskih kompanija koje su rodonačelnici “dekorativnih tehnika”.

Izvozom proizvoda dokazujmo da je kvalitet prepoznat i izvan granica naše zemlje. Takođe i da je upornost u usvajanju novih znanja i inovacija kao imperativ najbolji mogući put.