Gold stone

Dekorativni i fasadni kamen
Obzirom da je reljefna struktura identična susedni tipovi se preporučuju i za kombinacije. Na Primer: Cream i Gold, Gold i Dark Gold, Dark Gold i Brown, Oliv i Grey, Grey i Black.

Dekorativni kamen i fasadni kamen INOVA DECORATIVA izrađen je od najkvalitetnijih, uglavnom uvoznih sirovina.

Osim vrhunske estetike krasi ga najviši standard čvrstoće i otpornosti na teške atmosferske uslove. Zbog toga je potpuno podesan i višegodišnjim iskustvom potvrđen kao vrhunski fasadni materijal.

Standardna debljina ploča je idealna za ugradnju i iznosi 2-2,5 cm. Širina svake ploče je 10 cm. U svakoj kutiji dekorativnog kamena nalazi se podjednak broj ploča sledećih dužina: 20 cm, 30 cm i 50 cm…

Postavka se vrši standardnim građevinskim cementnim lepkom za keramiku koji je namenjen za spoljašnju primenu (klasa C1 i C1+).

VAŽNA NAPOMENA: Fotografije proizvoda na ovoj stranici kao i u galeriji imaju svrhu da najpribližnije pokažu izgled proizvoda. Izgled proizvoda na njima zavisi od svetlosnih uslova pod kojima je svaka pojedinačna fotografija nastala, kao i minimalnih odstupanja, od serije do serije, u okviru istog standarda.

PREPORUKA: Obzirom da je reljefna struktura identična susedni tipovi se preporučuju i za kombinacije. Na Primer: Cream i Gold, Gold i Dark Gold, Dark Gold i Brown, Oliv i Grey, Grey i Black…Ovakvi primeri mogu se videti u galeriji (ponajviše kombinacije Grey i Black). Takvim kombinacijama se dobija na izražajnosti i estetici.

Ukoliko ste zainteresovani za proizvod pošaljite nam upit i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.
Ukoliko želite da Vas kontaktiramo putem telefona.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DETALJNE INFORMACIJE

Pakovanje

Čvrste kutije od petoslojne lepenke, svaka sadrži 1 kvadratni metar kamena.

Rok trajanja

Neograničen.